HUMANITARNA AKCIJA ZA OBNOVU KUĆE OBITELJI ANTE I VERICE NIŽIĆ IZ PREKA

HUMANITARNA AKCIJA ZA OBNOVU KUĆE OBITELJI ANTE I VERICE NIŽIĆ IZ PREKA

Udruga žena Luzor i Općina Preko pokrenuli su humanitarnu akciju u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za obnovu kuće obitelji Ante i Verice Nižić iz Preka koja je stradala 12. studenoga 2022. godine prilikom eksplozije plinske boce u susjednoj kući u Ulici Duga mocira u Preku.

Njihova kuća trenutno je u ruševnom stanju, nesigurna i neprikladna za življenje te je obitelj Nižić privremeno smještena kod svog sina.

Pomozimo im da što lakše prebrode ovu tešku situaciju na način da prikupimo sredstva za obnovu kuće kako bi se ona vratila u prvobitno stanje i što prije bila useljiva i sigurna za život.

Pozivamo sve ljude koji mogu pomoći donacijama da se uključe u akciju prikupljanja sredstava namijenjenih za sanaciju i rekonstrukciju obiteljske kuće Ante i Verice Nižić kako bismo im omogućili što brži i lakši povratak u vlastiti dom i nastavak normalnog života.

Za uplatu novčanih sredstava otvoren je poseban račun, a svi koji žele sudjelovati u akciji to mogu učiniti uplatom na broj računa HR0424070001500018069 kod OTP banke.

Također, ukoliko netko želi pomoći materijalnim donacijama, može se uključiti u ovu humanitarnu akciju i na taj način te donirati potreban materijal za obnovu kuće Nižićevih.

Nadamo se da će se akciji priključiti što veći broj ljudi i da će se obitelj Nižić u kratkom vremenu vratiti u svoj dom.

Skip to content