Izbori za mjesne odbore: Kandidirano ukupno 10 lista

Izbori za mjesne odbore: Kandidirano ukupno 10 lista

U Općini Preko u nedjelju 13. studenoga 2016. godine održat će se izbori za članove i vijeća mjesnih odbora. Za ukupno osam mjesnih odbora (Lukoran, Ošljak, Poljana, Preko, Rivanj, Sestrunj, Sutomišćica, Ugljan) izborno povjerenstvo Općine Preko zaprimilo je 10 prijavljenih lista.

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) prijavila je liste u svih osam mjesnih odbora, Socijaldemokratska partija (SDP) na izbore ide samo u mjesnom odboru Ošljak, dok je u mjesnom odboru Sestrunj zaprimljena prijava jedne nezavisne liste.

Listu HDZ-a u Preku predvodi Jelena Uhoda, u Poljani Teo Ivanov, a Sutomišćici Oliver Telac. Nositelj HDZ-ove liste za MO Lukoran bit će Tomislav Mikela, za MO Ugljan Nino Vidaković, za MO Ošljak Miroslav Valčić, za MO Rivanj Željko Radulić, a listu HDZ-a na izborima za MO Sestrunj predvodit će Ivo Šužberić.

Listu SDP-a na izborima za mjesni odbor Ošljak predvodi Mihovil Valčić, dok nezavisnu listu na Sestrunju predvodi Nenad Šužberić.

Izborna promidžba počinje od dana objave zbirne kandidacijske liste i traje zaključno do ponoći prije dana održavanja izbora, dakle do 11. studenoga 2016. godine do 24 sata. Zabrana izborne promidžbe (izborna šutnja) kao i svako objavljivanje prethodnih rezultata ili procjena rezultata izbora traje tijekom cijelog dana koji prethodi danu održavanja izbora kao i na dan održavanja izbora do zaključno 19 sati, dakle od 12. studenoga 2016. godine od 00:00 sati do 13. studenoga 2016. godine u 19 sati.

Detaljni popis kandidiranih lista:

lukoran-izborne-liste-za-mjesne-odbore

osljak-izborne-liste-za-mjesne-odbore

poljana-izborne-liste-za-mjesne-odbore

preko-izborne-liste-za-mjesne-odbore

rivanj-izborne-liste-za-mjesne-odbore

sestrunj-izborne-liste-za-mjesne-odbore

sutomiscica-izborne-liste-za-mjesne-odbore

ugljan-izborne-liste-za-mjesne-odbore

BIRAČKA MJESTA:

rjesenje-o-birackim-mjestima

BIRAČKI ODBORI:

rjesenja-o-birackim-odborima-mo

Skip to content