Prijave za bespovratnu pomoć studentima zaprimaju se do 03. veljače

Prijave za bespovratnu pomoć studentima zaprimaju se do 03. veljače

Ako se još niste prijavili na natječaj za bespovratnu pomoć studentima – požurite, jer će se zahtjevi zaprimati zaključno do srijede 03. veljače 2016. godine. Zahtjevi koji stignu nakon tog roka, neće se uzimati u razmatranje.

Prijave se mogu poslati i poštom, s pečatom do 03. veljače.

Podsjećamo, 19. siječnja objavljen je natječaj Općine Preko za bespovratnu pomoć studentima s prebivalištem na području općine. Rok prijave je 15 dana, a dodijelit će se 40 bespovratnih financijskih pomoći.

Visina bespovratne financijske pomoći iznosi 300,00 kuna mjesečno za studente koji studiraju na području Zadarske županije i 500,00 kuna za studente koji studiraju izvan područja Zadarske županije.

Pravo na bespovratnu financijsku pomoć mogu ostvariti studenti koji su državljani Republike Hrvatske sa prebivalištem na području Općine Preko najmanje pet godina prije raspisivanja natječaja, studenti koji imaju status redovitog ili izvanrednog studenta, studenti koji nemaju odobren kredit ili stipendiju od nekog drugog subjekta te studenti koji prethodno nisu koristili bespovratnu financijsku pomoć za isti stupanj i studijsku godinu obrazovanja.

Prijave će biti bodovane po socijalnim kriterijima i kriterijima izvrsnosti, a detalje natječaja kao i formulare za prijavu možete pronaći na sljedećoj poveznici:
http://www.opcina-preko.hr/natjecaji/natjecaj-za-bespovratnu-pomoc-studentima-20152016-godina/

Skip to content