Jerolimov se povlači, Novoselić za kormilom Općine Preko

Jerolimov se povlači, Novoselić za kormilom Općine Preko

PREKO – Ante Jerolimov odlučio se povući s pozicije načelnika Općine Preko. Njega će na toj fukciji naslijediti dosadašnji zamjenik Karlo Novoselić koji će Općinu voditi od 01. kolovoza 2015. pa do idućih redovitih lokalnih izbora…

Jerolimov je svoju odluku obrazložio putem priopćenja koje objavljujemo u cijelosti.

Poštovane mještanke i mještani,

Želim Vas izvijestiti kako sam se, nakon 14 godina rada u Općini Preko, od čega 3 godine na dužnosti donačelnika, a potom 11 godina na mjestu načelnika, odlučio povući sa svih funkcija.
Koliko god mi bilo teško donijeti tu odluku, smatram da je ona ispravna i racionalna. Kroz ovih 14 godina fizički i psihički sam se u potpunosti iscrpio, a ni zdravstveno više nisam u besprijekornom stanju.

Budući da osjećam kako više neću moći biti na razini na kojoj su me moji mještani i birači navikli gledati sve ove godine, smatram da je pošteno od mene da svoju poziciju čelnog čovjeka Općine Preko prepustim mlađem, poletnijem te ambicioznijem čovjeku, svojem zamjeniku – Karlu Novoseliću, koji je na posljednjim lokalnim izborima 2013. godine izabran uz mene na funkciju donačelnika Općine Preko. On bi na čelnoj poziciji Općine trebao ostati do redovnih lokalnih izbora 2017. godine.

Tijekom posljednjih 14 godina napravljeni su veliki infrastrukturni projekti u našoj Općini o kojima smo do tada mogli samo sanjati. Sve to postigli smo zajedništvom, za što upućujem veliku zahvalu svojim suradnicima iz Općine Preko, te HDZ-a i naših koalicijskih partnera. Hvala mještanima i biračima koji su naš rad znali prepoznati na izborima, na kojima smo četiri puta uzastopce pobjeđivali s uvjerljivom razlikom.

Svojim nasljednicima, iskreno, želim da naprave još više i bolje od onoga što sam uspio ja sa svojim suradnicima.

S poštovanjem, Ante Jerolimov

Skip to content